New logo van Y-not

Y-not.nl viert 3-jarig bestaan met nieuwe rebranding en win-acties!

Vandaag, 3 jaar geleden, opende webshop Y-not.nl haar deuren voor het eerst. In de afgelopen 3 jaar hebben we een grote groep trouwe klanten opgebouwd en veel geleerd over wat onze klanten zoeken aan beddengoed. Daarom zijn we er trots op te kunnen aankondigen dat we ons merk een nieuwe rebranding hebben gegeven, inclusief een nieuw logo.


Bedankt voor 3 geweldige jaren en hier is op nog vele jaren samen!

New Logo Merk Y-not.nl

"Viering van de mijlpaal: een hele maand lang win-acties"

Wil jij kans maken op een geweldige prijs? Doe dan mee aan onze win-actie! Hier is wat je moet doen:


  1. Volg ons op Instagram (https://www.instagram.com/ynot.nl/)
  2. Tag drie vrienden in de comments
  3. Meld je aan voor onze nieuwsbrief via de onderstaande knop

De winnaar zal bekend gemaakt worden op via e-mail! Doe snel mee en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar.

New year = New Y-not
New logo Y-not

Om deze mijlpaal te vieren, hebben we besloten om een hele maand lang win-akties te organiseren waaraan onze klanten kunnen deelnemen. Want wie iets te vieren heeft, die trakteert! We hopen dat onze klanten zullen genieten van deze aktie, en dat ze zullen blijven winkelen bij Y-not.nl voor al hun aankopen.

Onze filosofie: genieten van het nu en een brand new day mindset

Onze webshop Y-not.nl is ontstaan uit een simpele waarheid: het leven kan van het ene op het andere moment voorbij zijn. Dit besef heeft ons geleerd om te genieten van iedere dag en om dankbaar te zijn voor wat we hebben.


Ons merk met beddengoed is een nieuwe kans om doelen te bereiken, om te leren, te genieten, te ontwikkelen en vooral heel veel te lachen. Wij willen ons graag omringen met positiviteit en willen onze klanten hierin meenemen. Dit is de reden waarom wij onze webshop hebben opgericht.


Onze webshop is een plek waar je kunt shoppen met een brand new day mindset. Het leven is kort, dus laten we ervoor zorgen dat elke dag een inspirerende dag is. Wij willen dat onze klanten genieten van het nu en dankbaar zijn voor wat ze hebben, omdat dit hun leven zal veranderen.


Onze rebranding en nieuwe logo reflecteren onze filosofie van fun, fearless and fabulous. Wij hopen dat onze webshop een plek is waar je met een lach op je gezicht kunt winkelen en dat we je kunnen inspireren om elke dag een brand new day te maken.


Laten we samen genieten van het nu, ons omringen met positiviteit en dankbaar zijn voor wat we hebben.

Onze nieuwe slogan "Dream big"

Onze nieuwe slogan "Dream big" weerspiegelt onze visie om onze klanten te inspireren om groot te dromen en te streven naar hun doelen. Onze vorige slogan "Dare to be different", "Be different" en "Trendsetters in beddengoed" benadrukte onze filosofie van het durven te zijn wie je wilt zijn en je niet aan te passen aan de norm. Met onze nieuwe slogan willen we onze klanten aanmoedigen om hun dromen na te jagen en te geloven in zichzelf.


Met onze nieuwe logo en slogan, willen we onze klanten aanmoedigen om zich te onderscheiden en zichzelf te zijn. We willen dat onze klanten zich uniek voelen en dat ze zich niet beperkt voelen door hun omgeving. Onze webshop is een plek waar je kunt shoppen met een brand new day mindset, waar je kunt dromen en waar je kunt streven naar je doelen.


Onze webshop Y-not.nl is ontstaan uit een simpele waarheid: het leven kan van het ene op het andere moment voorbij zijn. Dit besef heeft ons geleerd om te genieten van iedere dag en om dankbaar te zijn voor wat we hebben. Wij willen ons graag omringen met positiviteit en willen onze klanten hierin meenemen. Dit is de reden waarom wij onze webshop hebben opgericht.


Onze webshop is een plek waar je kunt shoppen met een brand new day mindset. Het leven is kort, dus laten we ervoor zorgen dat elke dag een inspirerende dag is. Wij willen dat onze klanten genieten van het nu en dankbaar zijn voor wat ze hebben, omdat dit hun leven zal veranderen. Laten we samen genieten van het nu, ons omringen met positiviteit en dankbaar zijn voor wat we hebben. Want dat is waar Y-not.nl voor staat.

New rebranding y-not
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.