Hoe volg ik mijn bestelling?

Nadat je producten klaarstaan voor verzending, ontvang je van ons een e-mail (Uw pakket is onderweg) via GoParcel. In deze e-mail vind je je track & trace code. Met deze code kun je eenvoudig de status van je pakket volgen.

Klik op de track & trace code in de e-mail. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de door jou gekozen vervoerder (DHL, PostNL of voor Belgische klanten Bpost). Op de website van de vervoerder kun je precies zien waar je pakket zich bevindt en wat de verwachte levertijd is.

De trackinginformatie geeft je inzicht in elke stap van het bezorgproces, van het moment dat het pakket het depot verlaat tot het bij de vervoerder is en uiteindelijk bij jou aan de deur wordt afgeleverd. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele status van je bestelling en weet je precies wanneer je het kunt verwachten.

Heb je geen e-mail ontvangen met de track & trace code? Controleer dan je spamfolder. Als je de e-mail nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@ynot-dreambig.com, dan helpen wij je graag verder.

← Terug naar overzicht

 • Snelle levering

  Snelle levering in Nederland & Belgie

 • Kies je verzend methode

  Kies PostNL, DHL of een afleverpunt.

 • Achteraf betalen mogelijk

  Betaal achteraf met Klarna of in delen met Klarna Slices

  collapsible