Hoe weet ik dat ik veilig shop?

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je veilig en betrouwbaar kunt winkelen bij Ynot. Maar hoe kun je daar zeker van zijn?

Trustpilot - Eerlijke Reviews

Trustpilot is een onafhankelijk digitaal platform dat bedrijven en consumenten dichter bij elkaar brengt om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Trustpilot is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

Trustpilot helpt consumenten met vertrouwen te winkelen en zorgt ervoor dat bedrijven vertrouwen opbouwen, groeien en hun aanbod en bedrijfsprocessen kunnen aanscherpen. Hoe meer mensen hun ervaringen delen op het platform, hoe meer waardevolle inzichten wij kunnen verkrijgen, en hoe meer mogelijkheden wij hebben om het vertrouwen van onze klanten te winnen.

"Wij willen een universeel symbool van vertrouwen worden, waardoor consumenten weloverwogen aankoopbeslissingen kunnen nemen. Tegelijkertijd kunnen bedrijven bewijs tonen van de kwaliteit van hun dienstverlening en bruikbare inzichten verzamelen om deze te verbeteren."
Adrian Blair, CEO, Trustpilot

Echte Reviews door Echte Mensen

Trustpilot is er voor iedereen. Iedereen met een recente service- of koopervaring kan hierover een review achterlaten op Trustpilot, en reviews worden gepubliceerd zonder mogelijkheid tot moderatie of censuur.

Hoe weet ik zeker dat ik veilig shop?

Ons webadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor ‘secure’, wat veilig betekent. Bovendien zie je een slotje in de adresbalk staan. Wanneer je op onze website shopt, dan bevat de URL in ieder geval https:// en ynot-dreambig.nl. Als dat niet het geval is, klopt er iets niet en willen wij je vragen om gelijk even contact met ons op te nemen.

Hoe beschermen jullie mijn persoonlijke gegevens?

We gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Alle pagina’s, dus ook de pagina’s waarop je je gegevens invult of bekijkt, zijn goed beveiligd. Dit zie je aan het slotje in de adresbalk en aan de URL die begint met https://.

Wij zijn voortdurend bezig om onze bescherming te testen om ervoor te zorgen dat je altijd geniet van optimale veiligheid, nu en in de toekomst. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze privacyverklaring.

Lees onze privacyverklaring

← Terug naar overzicht

 • Snelle levering

  Snelle levering in Nederland & Belgie

 • Kies je verzend methode

  Kies PostNL, DHL of een afleverpunt.

 • Achteraf betalen mogelijk

  Betaal achteraf met Klarna of in delen met Klarna Slices

  collapsible